Славни оплакују пораз Хилари Клинтон: Трамп је Брегзит

Агенције
Славни оплакују пораз Хилари Клинтон: Трамп је Брегзит

Присталице Хилари Клинтон у Холивуду оплакују резултат избора.

Многи, укључујући глумицу Лену Данам, певачицу Мајли Сајрус и комичарку Ејми Шумер, рекли су да ће напустити САД ако Трамп буде изабран.


Иначе, имиграциони сајт Канаде пао је неколико пута откако су се промјениле прогнозе за резултат предсједничких избора у САД које сада предност дају Доналду Трампу.

Канада на званичном Тњиттер профилу позива имигранте “да донесу своју културну традицију и подијеле је са другим грађанима”.

Славна певачица и глумица Шер је у интервјуу синоћ изјавила да се осјећа “као да је изгубила неког из породице”.

“Видјела сам да се ово дешава још с Брегзитом. Тада сам била у Лондону и видјела сам шта ће се десити. Упорно сам говорила људима да је ово као Брегзит. Трамп је Брегзит. То је невјероватно. Живјела сам у ери 12 предсједника и никад нисам видјела никог као што је он. Разумијем зашто је свијет ужаснут што ће он бити предсједник САД”, рекла је Шер.

Друге звијезде су своје незадовољство током предсједничких избора изразиле на друштвеним мрежама.

“Шта се дешава????”, написала је Ева Лонгорија на Снапчету.

“Позитивна страна свега овога је што више не морамо да се претварамо да смо слободни од расизма и сексизма. Питање је: шта да радимо сад?”, написала је глумица Џесика Честејн.

 “Нека ми неко да наду”, твитовала је комичарка Сара Силверман.

Велики фан Хилари Клинтон Кејти Пери открила је да су њени родитељи гласали за Трампа, али је позвала гласаче да не журе и да гласају за Клинтон.

“Прво, ако сте у земљи и гледате ово, а ваша бирачка места су и даље отворена, морате да гласате за Хилари Клинтон”, рекла је пјевачица.

Пери је наступала у неколико наврата у кампањи Клинтон, али синоћ није успјела да разведри својом пјесмом суморну атмосферу у штабу кандидаткиње Демократске странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана