Славни милијардер (91) само шест мјесеци након развода ужива с новом дјевојком

ГС
Славни милијардер (91) само шест мјесеци након развода ужива с новом дјевојком

Један од најмоћнијих медијских тајкуна Руперт Мурдо само шест мјесеци након развода снимљен је на једној од плажа Барбадоса с новом партнерицом Анн-Лесли Шмит..

Милијардер је виђен на Барбадосу у друштву 66-годишње Ан-Лесли , некадашње полицијске капеланице и удовице америчке звијезде Шестера Шмита.

Пар се упознао у новембру прошле године, а фотографи су их сада снимили у присном односу на плажи.

Ан-Лесли је дипломирала на универзитету 1980. године и прије него што се удала за покојног пјевача, који је такођер посједовао 13 телевизијских постаја у Калифорнији и Орегону, била је у присилном браку који ју је, како је рекла једном приликом, навео да пронађе Бога и постане полицијска капеланица у Калифорнији.

Данас ради као водитељица на локалном радију и не крије колико јој значи вјера у Бога.

"Када сам почела ходати с Богом, ствари свијета су ми се чиниле бесмисленим", изјавила је Ан-Лесли Американ Кристиан БроадКастинг .

Руперт има иза себе 4 брака. С бившом стјуардесом Патрицијом Бокер био је у браку од 1956. до 1967. и новинарком Аном Торв од 1967. до 1998. Затим је оженио 38 година млађу подузетницу ВендИ Денг, али је 2013. поднио захтјев за развод. Џери Хал је у јулу прошле године поднијела захтјев за развод, а медији су писали како је њена навика пушења цигарета допринијела краху брака с милијардерм, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана