Славни љетују уз луксуз и егзотику

Агенције
Славни љетују уз луксуз и егзотику

Славне личности паузу од свакодневних обавеза обично проводе на егзотичним мјестима, а међу најпопуларнијим дестинацијама које обилазе познати када оду на одмор на првом мјесту је Дубаи.

Дубаи је први на листи најомиљенијих мјеста за одмор славних личности. Скоро сваког љета тамо отпутују Ким Кардашијан, Дејвид и Викторија Бекам, Рита Ора и Кели Брук. Они ће уживати у великим бијелим плажама, добрим журкама као и у луксузним апартманима.

- Обожавам Дубаи - недавно је на "Твитеру" написала Ким.

Такође, Дубаијем је одушевљена и Никол Шерзингер која га је описала као "уникатни, егзотични и много скупљи Вегас".

Кејт Мос, Ештон Кучер и Мила Кунис само су неки од познатих који ће овог љета путовати у Француску. Они су љубитељи романтичних вечера, пјешчаних плажа и гламурозних хотела.

Кејт Бланшет, Џенифер Лопез и Џони Деп често су посјећивали Азурну обалу па не би чудило да и они ове године посјете Француску.

Острво Бора Бора има предиван плави океан и пејзаже који одузимају дах. Због своје љепоте је омиљена дестинација познатих, па ни ове године поједини неће пропустити да се одморе баш на овом острву. Никол Кидман и Кит Урбан су 2006. године на овом острву провели медени мјесец. За сада је сигурно да ће ове године тамо љетовати Ева Лонгорија.

Роузи Хантингтон Вајтли је са својим момком Џејсоном Стетамом дочекала Нову годину на Хавајима, а Џек Озборн се тамо оженио 2012. године. На предивним плажама Хаваја су се завољели и Шарлиз Терон и Шон Пен. Острво Сент Бартелеми, познатије као Сент Бартс, препуно је луксузних спа центара, скупих јахти, гламурозних хотела и прелијепих плажа. Прави љубитељи овог острва су Бијонсе и Џеј Зи.

Сејшели, које чине 115 острва, идеални су за приватност краљевске породице. На Сејшелима су принц Вилијам и Кејт Мидлтон провели медени мјесец. Осим њих, прве дане брака ту су провели Бред Пит и Џенифер Анистон, као и Салма Хајек са супругом Франсоом Анријем Пином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана