Славни који су обиљежили 2011.

Глас Српске
Славни који су обиљежили 2011.

Леди Гага

Поп пјевачица Леди Гага 2011. је дефинитивно доминирала музичком индустријом својим другим албумом "Borm This ", а зарадила је 90 милиона долара. Она је забављач године, према мишљењу новинске агенције Асошијејтед прес, а нашла се и на "Форбсовој" листи најутицајнијих људи млађих од 30 година.

Кејт Мидлтон и принц Вилијам

Британски принц Вилијам и његова изабраница Кејт Мидлтон изговорили су у априлу ове године судбоносно "да" у лондонској Вестминстерској катедрали, послије готово десет година забављања, на церемонији коју су пратили милиони и која је удахнула нов живот британској монархији. Њихово вјенчање проглашено је за вјенчање вијека. Медији будно прате сваки корак леди Кетрин, која је послије уласка у британску краљевску породицу постала једна од најпознатијих жена на планети и икона стила.

Бијонсе Ноулс

Популарна пјевачица Бијонсе Ноулс имала је и више него успјешну годину, а највише пажње привукла је својом трудноћом. Пјевачица је на додјели MTV награда открила медијима да она и њен супруг Џеј Зи очекују своје прво дијете, а касније је објавила да ће родити дјевојчицу. Бројни медији објавили су да пјевачица заправо и није трудна, већ да носи вјештачки стомак, на шта се Бијонсе уопште не обазире.

Деми Мур и Ештон Кучер

(Не)очекивани развод познатог холивудског пара Деми Мур и Ештона Кучера већ мјесецима пуни странице готово свих свјетских часописа. Деми је послије шест година брака поднијела захтјев за развод, а разлог је то што је петнаестак година млађи Ештон преварио са младом Саром Леал и то на шесту годишњицу брака.

Ема Вотсон

Млада британска глумица Ема Вотсон показала је невјероватну трансформацију од дјевојчице необуздане косе до праве вамп даме у креацијама високе моде, чиме је одушевила не само фанове већ и модне критичаре. Истанчаним модним укусом дала је праву лекцију старијим и познатијим колегиницама, а с правом је сматрају новом модном иконом. У 2011. години одржана је и премијера посљедњег дијела култног филмског серијала "Хари Потер", који јој је обиљежио живот.

Ким Кардашијан

Старлета и ријалити звијезда Ким Кардашијан имала је и више него бурну годину у којој се, између осталог, удала за кошаркаша Криса Хемфриза, а послије свега седамдесетак дана и развела. Ким је успјела да само од вјенчања заради десетак милиона долара, а новац се цијеле године слијевао на њене рачуне.

Линдзи Лохан

Најпроблематичнија млада холивудска звијезда глумица Линдзи Лохан показала је упркос бројним проблемима које је имала да је неуништива и да је и даље миљеница Холивуда. Иако је 2011. обиљежила углавном скандалима, као што је избацивање са журки, изгледа да је одлучила да се промијени, па је успјела да избјегне затворску казну због крађе, а на посљедњем саслушању судија је чак и похвалио. Линдзи се нашла и на насловници "Плејбоја" у никад бољем издању.

 

Бритни Спирс

Поп принцеза Бритни Спирс се послије ко зна којег суноврата поново вратила на прави пут. Вратила је атрактивни изглед по којем је некад била препознатљива, а одржала је дугоочекивану европску турнеју, која је била веома успјешна. Крајем године вјерила са са својим бившим менаџером Џејсоном Тревиком.

Харпер Севен Бекам

Харпер Севен Бекам, кћерка фудбалера Дејвида Бекама и пјевачице и модне дизајнерке Викторије Бекам, без икакве сумње је била најпопуларније дијете на свијету 2011. Мезимица Бекамових је од свог рођења у јулу 2011. на мети фоторепортера, а мама Викторија је носи гдје год да крене. Харпер је увијек савршено обучена, а већ је посјетила Њујорк и Лондон.

Кети Пери

Британска поп пјевачица Кети Пери успјела је да и у 2011. години остане у врху свјетске музичке сцене, позајми глас Штрумпфети у филму "Штрумпфови", промовише нови парфем и увијек изненади и одушеви својим необичним креацијама и новом бојом косе. Осим тога на свим престижнијим додјелама музичких награда успјела је да освоји понеку.

Чарли Шин

Тешко је и побројати све скандале које је глумац Чарли Шин направио у 2011. години, а сви су обавезно укључивали алкохол, дрогу и жене. Изгубио је и улогу у серији "Два и по мушкарца" захваљујући којој је био најплаћенији глумац Холивуда. Ипак, да му се све опрашта показало је то да је само неколико дана касније добио главну улогу у новој серији. А да има и горих, видјело се када му је додијељено старатељство над дјецом, јер је његова бивша супруга Брук Милер завршила у затвору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана