Славни глумац због опаке болести изгубио кћерку и прву супругу, а онда је уз њу поново пронашао љубав

Г.С.
Foto: Блиц

Kада се славни глумац појави у јавности са својом дугогодишњом партнерком, увијек увјере јавност на јачину праве љубави.

Пирс Броснан и његова супруга Кили Шеј Смит подржали су Полину Поришкову на важном догађају. Били су сасвим лежерно одевни сходно прилици јер је промоција била организована као дневно дружење манекенке и читалаца.

Броснан ових дана има доста обавеза због улоге у филму „Ттхе Фоур Леттерс оф Лове“ редитељке Поли Стили, а драгоцјено слободно вријеме проводи са својом Кили што нимало није изненађење јер њих двоје важе за изузетно стабилан пар, примјер онога што љубав и брак треба да престављају.

Прије него што је Пирс срео Кили Шеј Смит, доживео је низ трагедија.

„Ево гледам те, дијете. У знак сјећања на Шарлот и са срећним рођенданским жељама за моју драгу Марли Меј“, гласи једна од порука коју је Броснан јавно упутио на годишњицу смрти своје ћерке Шарлот.

Шарлот је преминула у 42. години 28. јуна 2013. од рака јајника, од које је преминула и њена мајка Касандра Харис 1991. у 43. години и бака по мајци. Била је Касандрина ћерка из првог брака са Дермотом Харисом, а Броснан ју је усвојио и волио као своје биолошко дијете, баш као и Кристофера, Касандриног сина и брата покојне Шарлот.

Вијест о смрти ћерке је славног глумца дочекала на снимању филма „Новембарски човјек“ у Београду.

Остале су упамћене његове сузе са сета, али је као велики професионалац наставио са послом, док је вијест о трагедији испратио речима: „Моја вољена ћерка Шарлот умрла је у недељу, 28. јуна, од послједица рака јајника, окружена својом породицом, супругом Алексом, дјецом Изабелом и Лукасом и браћом Кристофером и Шоном. Шарлот се достојанствено и храбро борила са раком. Наша срца су сломљена због губитка наше дивне дјевојке. Молимо се за њу и да лијек против опаке болести ускоро буде пронађен“.

Причајући о смрти ћерке и супруге 2014. за „Стенд Ап“ истакао је да туга која настане док гледате вољену особу како губи битку са подмуклом болести, остаје трајни дио вас.

Пирс Броснан се 1980. оженио Касандром Харис и са њом добио сина Шона који је ожењен Сањом Билић, продуценткињом из Херцеговине, са којом има двоје дјеце - једно од њих је поменута Марли Меј.

О Касандри је причао са много љубави: „Направила ме је мушкарцем какав сам, глумцем какав јесам, оваквим оцем. Заувек је уткана у сваки дио мог бића. Са мном је ту сваког дана. То што сам упознао неког таквог, то је велики благослов (1992)“.

Броснана је био уз Касандру до последње секунде њеног живота. Глумац је 1994. срео модел Кили Шеј Смит са којом се венчао 2001. и са којом има двојицу синова Дилана и Париса који се баве моделингом.

Љубав чувеног глумца и заносне Кили која се некада бавила моделингом, почела је деведесетих година. Могло је и тада да се наслути да ће њихова љубав трајати.

Нажалост, неки критикују Кили због изгледа па чак и кажу да није довољно атрактивна за супруга којем се, за разлику од ње, не замјерају ни вишак килограма ни боре ни било која физичка промена на коју није умун ико од нас.

„Обожавам сваку облину њеног тијела. Она је најлјепша жена у мојим очима. А и зато што је мајка моје дјеце. Поносан сам на њу и увек настојим да будем достојан њене љубави“, рекао је једном приликом о својој супрузи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана