Славни глумац се појавио у емисији, публика побесијнела

Агенције
Славни глумац се појавио у емисији, публика побесијнела

Гледаоци ток шоу емисије Грејема Нортона били су врло бијесни након што је славни амерички водитељ одлучио да угости Мела Гибсона.

Једног од некадашњих холивудских миљеника, оскаровца Мела Гибсона, колеге из филмског свијета већ десет година презиру и одбацују због његових антисемитских изјава, а да љутња није прошла показује и низ негативних коментара на друштвеним мрежама након недавног гостовања у Нортоновој емисији.


Глумац и редитељ ухапшен је 2006. због вожње у пијаном стању, а транскрипт његовог разговора с полицајцима открио је низ антисемитских увреда које им је Гибсон упутио, укључујући његово увјерење да су „Јевреји одговорни за све ратове на свијету”.

Гибсон се касније бранио изјавом да је био врло пијан и љут када је ухапшен, и да није знао шта говори, као и да су га полицајци илегално снимали, за шта касније нико није одговарао.

У емисији је гостовала и пјевачица Кеша која промовише борбу против сексуалног насиља, што се испоставило као још један проблематичан потез, с обзиром на то да је славни глумац у прошлости већ оптуживан за злостављање своје бивше партнерке Оксане Григоријеве.

Гибсон је у емисију позван поводом промоције филма „Daddy’s Home 2“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана