Славни глумац први пут у јавности послије дуго времена - и изгледа непрепознатљиво

Г.С.
Славни глумац први пут у јавности послије дуго времена - и изгледа непрепознатљиво

Џек Николсон је виђен први пут послије 18 мјесеци како ужива на балкону свог злогласног комплекса Mullholland Drive на Беверли Хилсу.

Разбарушен изглед троструког добитника Оскара долази након што су вишеструки извјештаји сугерисали да су његови пријатељи били забринути да ће умријети сам, на сличан начин као и његов бивши комшија из сусједства и колега филмска легенда Марлон Брандо.

Николсон (85) је вјероватно најпознатији нежења Ла Ла Ленда. Био је ожењен четири године прије него што је направио филм у Холивуду. Његова најпознатија романса са Анђеликом Хјустон окончана је прије скоро 25 година.

Онако како је умео, а многи се слажу да је то чинио на генијални начин, Николсон је исписао историју свјетског филма. “Двобој на Мисурију”, “Поштар увијек звони двапут”, “Двострука игра”, “Вјештице из Иствика”, “Исијавање”, “Кинеска четврт”, “Пет лаких комада” постигли су огромне успјехе и постали култна остварења, у великој мјери јер је Николсон играо са њима.

Истина о његовој мајци

Док се 1974. његова каријера захуктавала и док се у биоскопима приказивао филм “Chinatown” у којем је он играо главну улогу, сазнала се важна истина о холивудском глумцу која је изненадила све, а највише запањила Џека Николсона.

У то вријеме све познатије име у Холивуду било веома инспиративно за новинаре који су почели да истражују глумчеву животну причу. Амерички магазин “Тајм” открио је да глумчеви родитељи нису Џон и Етел Меј Николсон, како се сматрало, већ да је његова мајка заправо Џун Николсон, за коју је глумац деценијама вјеровао да је његова старија сестра.

“Тајм” је убрзо након овог открића контактирао глумца како би га питао да ли било шта зна о овоме. Запањени Џек имао је 37 година када је сазнао истину о свом рођењу, а први ког је назвао након неочекиване вијести био је његов зет, муж његове друге сестре Лорен. Након краћег времена они су Џеку испричали све.

Истина о његовој ћерки

Николсон има још петоро дјеце са четири различите жене, а о већини је јавно говорио, но о свом шестом, најмлађем дјетету Теси Гурин (28) никада није реако ни ријеч, нити ју је јавно признао. Теса је рођена 1994, а славни 85-годишњак ју је добио са Џенин Гурин, некадашњим агентом за некретнине, са којом је имао врло кратку аферу.

Теса, која и сама покушава да се пробије у свијету кинематографије, јавно је признала да никада није добила конкретан одговор зашто њен отац није желио да има контакт са њом. “Моја мама је жељела да Николсон и ја изградимо некакав однос, али он је рекао да није заинтересован”, признала је ова бринета.

Она је у фебруару ове године за “Newaweek” написала и искрен, емотиван есеј о томе како је на њу утицала чињеница да је дијете легендарног глумца који практично никада није хтео нити хоће да чује за њу.

- Посљедњих мјесеци “непо беба” је најгора ствар којом можете да назовете успјешно дијете славних личности. Ипак, као “ванбрачна” ћерка Џека Николсона то је етикета коју бих силно волела да ставим на себе..., преноси žena.blic.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана