Славне љепотице без шминке

Агенције
Славне љепотице без шминке

Славне љепотице узеле су ствар у своје руке и на "Инстаграму" често објављују фотографије без шминке, па фанови више не морају да жељно ишчекују папарацо снимке. Свој свакодневни изглед, без пудера и маскаре, популарне глумице, пјевачице, манекенке представљају саме, утркујући се ко ће више да се изрекламира.

Фотографије заносних љепотица без декоративне козметике постале су један од нових интернет трендова. Многи сматрају да славним дамама понекад недостаје доказ о томе како су само обичне жене од крви и меса, па желе да се "похвале" да изгледају баш попут свих жена. Често се фотографишу ујутро када устану из кревета.

"Site Hollywood Gossip " направио је серију фотографија у којој је упоредио пјевачице и глумице са шминком и без ње, како би показао колико су "чудотворне мазалице" у стању да промијене нечији изглед. На овој листи су се, између осталих, нашле и Ким Кардашијан, Ријана, Бијонсе, Бритни Спирс и Леди Гага. Њима су се придружиле и Деми Ловато, Хајди Клум, Кери Вошингтон, Скарлет Јохансон...

Стилисти често коментаришу како јака шминка коју користе славне особе додатно утиче на брже старење, а познато је да неке од њих за наступе стављају 24 нијансе пудера како би изгледале савршено.

Иако је већина звијезда непрепознатљива ако се не нашминка, постоје и природне љепотице попут Ријане или Ким, на којима се не види разлика прије и послије третмана. Нажалост, фотошоп је постао кројач савршених жена, које су ријетко тако заносне у стварности. Пудери, коректори, сјајеви... заиста чине чуда. У овим снимцима могу да уживају фанови, али и сви који воле да се наслађују "обичним" изгледом славних. Примјетно је да су неке "љепотице" блиједе, немају обрве, имају велике подочњаке...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана