Славне глумице откривају тајне своје љепоте

Агенције
Славне глумице откривају тајне своје љепоте

Холивудске глумице плијене љепотом. Осим редовне његе прочитајте шта још оне практикују како би изгледале свјеже и гламурозно, наравно без ботокса и хируршких интервенција.

1. Природни производи за љепоту

Шминкерка познате аустралијске глумице Кејт Бланчет је открила да Кејт користи искључиво благу и потпуно природну шминку. С годинама се кожа суши, стога подлога мора бити хидратантна и кремаста. "За младалачки изглед коже и минимално пресијавање, стављам врло мало пудера у праху који послије покупим ватицом. Превише пудера се увуче у танане линије на кожи и жена тада изгледа старије", рекла је Доти.

2 Исхрана

Сви знамо колико је исхрана битна и колико игра важну улогу. Холивудска глумица Џенифер Анистон тврди ја се тајна крије у уношењу што мање обрађене хране."Умјесто да поједете конзервирани ананас поједите кришку свјежег ананаса. Исто важи и за друге производе", поручила је глумица која је додала да је матични млијеч одличан за његу косе и коже.

3. Фризура

Упркос мишљењу да жене чим пређу одређене године не би требало да носе дугу косу, латино дива Џенифер Лопез тврди супротно. "С годинама је битно да се задржи мекоћа, односно да коса буде његована. Битно је и да вам фризура лијепо стоји, све остало је мање важно", поручила је Џенифер.

4. Пилинг

Добри гени су од помоћи, али сасвим сигурно помаже и пилинг. Користите га три пута недјељно савет је козметичарке, Барбаре, која његује глумицу Сандру Булок.

5. Тренинг

Већ и птице на грани знају колико је физичка спремност битна за опште здравље. Три пута недјељно је сасвим довољно да одржите кондицију и поспјешите свој имунитет.

6. Детоксикација

Звијезде се куну у воћне сокове. Глумица Салма Хајк је открила да прије сваког важнијег појављивања на црвеном тепиху практикује тродневну дијету воћним соковима – пије их шест на дан, и укупно унесе 1.200 калорија. Рецепт за њен омиљени сок гласи: двије шаргарепе, једна јабука, пола мање цвекле и четвртина лимуна.

7. Сан

Сан је кључна ствар за младалачки изглед јер једноставно нећете изгледати добро ако сте стално неиспавани. Позната глумица Хале Бери је поручила да спава осам сати јер зна да тијело мора да се регенерише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана