Славне даме од скандала

Агенције
Славне даме од скандала

У мору славних љепотица неколико лица се издваја по лошој репутацији која их је дуго пратила, па их зову даме од скандала. Саобраћајке, породично насиље, наркотици и лош избор партнера биле су њихова "идеална" комбинација која им је донијела титулу "неваљала".

Линдзи Лохан је почела да глуми са три године у реклами. Низала је успјехе и новац, а онда је кренуо суноврат. Са 18 година колима је на паркингу повриједила двоје људи, са 20 се предозирала кокаином и аналгетицима, преотела је момка Парис Хилтон - сина грчког милијардера Ставроса Нирчоса. Године 2007. пријавила се на одвикавање, али је одмах по изласку ухваћена да шмрче кокаин, а затим и да вози пијана и дрогирана. Поново је отишла на лијечење и добила 90 дана затвора. У затвору је провела 13 дана. Бивши тјелохранитељ тужио је због дугова, а пријатељица за крађу капута. Данас се бави добротворним радом у арапским земљама и проучава ислам.

Пјевачица Бритни Спирс је 2007. доживјела апсолутну славу, али не захваљујући пословним успјесима него због бројних ексцеса. Послије развода од Кевина Федерлина Бритни је потпуно изгубила самоконтролу. Кренуло је пијанством и дрогирањем у ноћним клубовима. Услиједили су неуротични испади. Напала је папараца кишобраном, неколико пута завршила на рехабилитацији у клиници "Promeses" гдје је два пута покушала да се убије. Шетала је без гаћица, пред камерама се обријала на ћелаво, суд јој је одузео старатељство над двојицом синова. Данас су ствари другачије. Наступа широм свијета, имала је шоу у Лас Вегасу и у срећној вези је са манекеном Самом Асгаријем.

Кејт Мос је једна од најславнијих манекенки упркос бурном животу препуном дроге, алкохола и лудих провода. Послије раскида везе са Џонијем Депом 1998. године први пут је завршила у клиници за одвикавање и признала да се десет година није тријезнила. Са Џеферсоном Хаком добила је 2002. године кћерку, али се двије године касније заљубила у музичара Пита Доертија. Од тада је неколико пута била на ивици смрти због предозирања, а 2005. објављене су фотографије нарко-сеансе у његовом студију. У међувремену се мало смирила. Сада је у вези са младим Николајем фон Бисмарком.

Наоми Кембел или Црна Пантера позната је као тешка особа са кратким фитиљем. Десило се и да је 1998. године на филмском сету асистенткињу ухватила за врат, ударила је телефоном по глави и шаком у раме, након чега је ухапшена. А 2000. новој асистенткињи је пријетила да ће је избацити из аутомобила у покрету. Она се лијечила од агресивности, а 2006. у Њујорку је осуђена због напада на полицајца, два напада на своје асистенте и један напад на кућну помоћницу. Признала је кривицу и осуђена је на пет дана рада у јавној кухињи. Ту се није зауставила - 2008. напала је двојицу полицајаца на лондонском аеродрому "Хитроу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана