Славна реперка објавила да је трудна и да се разводи: Са сваким завршетком долази нови почетак (ФОТО)

Магазин Новости
Foto: Агенције

Славна реперка и телевизијска личност, Карди Би, је објавила да је трудна, а подијелила је вијест након објаве да је по други пут поднијела захтјев за развод од супруга Офсета.

Реперка је подијелила вијест на Инстаграму у четвртак, објављујући фотографије на којима јој се истиче труднички стомак у који поносно гледа:

- Са сваким завршетком долази нови почетак! Тако сам захвална што сам подијелила ову сезону са вама, донијели сте ми више љубави, више живота и прије свега обновили моју моћ. Подсјетили сте ме да могу да имам све! Подсјетили сте ме да никада не морам да бирам између живота, љубави и своје страсти! Толико те волим и једва чекам да будеш свједок свега што си ми помогла да постигнем, тако је лакше подносити животне преокрете, преокрете и тестове, али ти, твој брат и твоја сестра сте ми показали зашто је вредно тога да прођем - написала је Карди у опису фотографије.

Карди има двоје дјеце са сада већ бившим мужем Офсетом (32) - чије је право име Киари Цефус.Вест о њеној посљедњој трудноћи долази након навода раније ове недјеље да је поднела захтјев за развод од Офсета. Њени представници за медије су то и потврдили за Пипл.

Ово није први пут да пјевачица жели да се развезде. Први захтјев за развод је поднијела 2020. године, а онда исти повукла пруживши браку другу шансу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана