Славна љепотица је била сан сваког мушкарца, а онда је дотакла само дно живота

Агенције
Славна љепотица је била сан сваког мушкарца, а онда је дотакла само дно живота

Памтимо је по улогама у серијама Династија и Мелроуз плејс, које су је винуле међу звијезде, али и донијеле јој бројне животне проблем.

Хедер Локлир је публици најпознатија по улози Аманде у серији "Мелроуз плејс"  за коју је четири пута заредом номинована у категорији најбоље глумице за Златни глобус. Али глумица је постала икона љепоте кад је у серији "Династија" тумачила улогу Семи Џо Карингтон.

Управо та серија, која је обиљежила осамдесете године прошлог вијека, винула је Хедер међу звијезде. Поред споменутих улога, Хедер је водила и буран љубавни живот. Локлирова се 1986. удала за бубњара Томија Лија, да би се већ 1993. године растала од њега. Само годину касније опет се удала и то за гитаристу Ричија Самбору.

Пар је добио ћерку Аву, али ни тај брак није издржао. Хедер је поднијела захтјев за развод 2006. године, да би годину касније објавила да је у вези с Џеком Вагнером, колегом из серије "Мелроуз плејс".

Вјероватно под притиском свега, 2008. године полиција је ухапсила глумицу, јер је возила под утицајем опијата, да би се на крају испоставило да је ријеч била о таблетама за лијечење депресије и анксиозности.

Те исте године, само неколико мјесеци раније, полиција је примила позив од анонимне особе која је тврдила да је глумица покушала да почини самоубиство. Хитне службе су тада интервенисале, а њен портпарол је позив окарактерисао као лажан. Али исте те године глумица се пријавила у клинику за лијечење анксиозности и депресије у Аризони, а ту информацију њен агент је тада потврдио. На лијечењу је провела мјесец дана.

Главна тема свих медија била је и 2012. године након што је завршила у болници због конзумације алкохола и таблета, међутим након љекарске интервенције установљено је да је ван животне опасности. Посљедње улоге које је имала биле су у серији "Hot in Clevelan" и "Franklin & Bash" 2013. године и у филму "Мрак филм 5".

Упркос свим невољама, Хедер и данас пажњу плијени својим младалачким изгледом, а како страни медији пишу, за то су заслужне бројне пластичне операције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана