Славна љепотица има 50 година и нестварно изгледа

Агенције
Славна љепотица има 50 година и нестварно изгледа

Иако се одавно више активно не бави моделингом, она и даље привлачи пажњу јавности својим беспријекорним изгледом и завидном фигуром.

Ова икона манекенства недавно је напунила 50 година, па нам не преостаје ништа друго него да се запитамо које су тајне њене љепоте… и откријемо вам их!

Тајна фигуре - "Већина људи очекује промјену изгледа преко ноћи, а за мене је кључ у дослиједности. Нисам тек недавно почела тренирати – то радим од своје двадесете. Оно што бих сваком препоручила су физичка активност и довољно сна, а апсолутно бих забранила цигарете. Можда прве резултате нећете видјети за један или мјесец дана, али за годину дана сигурно хоћете", открива Синди.

Омиљени трик прије шминкања - "Недавно сам открила уље за лице које се на лице наноси прије шминкања. Иако бисте очекивали да ће вам замастити лице, то није случај, поготово ако га нанесете прстима, на "највише" тачке лица – јагодице, браду и чело. Изненадићете се колико ће ваша кожа одисати природним сјајем".

Нега косе - "Трудим се да не стилизујем косу превише и да је што више растеретим од различитих производа. Недавно сам се ошишала и, сад како ми је коса је краћа, пуштам је да се природно осуши. Ставим само мало балзама који се не испира, а затим је пустим да се осуши".

Савјети приликом шминкања - "Имам два савјета – обавезно наносите заштитну крему за сунчање и скидајте шминку увече пре спавања. Када сам била млађа, више ме занимало стављање шминке, него њено скидање, али сада своју ћерку стално подсјећам на то колико је важно очистити лице прије спавања".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана