Славна глумица открила како васпитава кћерке

GS
Foto: Instagram

Ева Мендес је у недавном интервјуу за "Тајмс" причала о својим методама васпитања дјеце које многи родитељи не би подржали.

Глумачки пар Ева Мендес и Рајан Гослинг су 2014. добили прву кћерку Есмералду, а 2016. и другу - Амаду. Пар ријетко када прича о породичном животу, а на друштвеним мрежама не објављују фотографије својих мезимица.

Јасно је – не желе да их експонирају у јавности и држе их подаље од знатижељних новинара. 

Ипак, Ева је сада направила изузетак, те је у интервјуу за горе наведени магазин причала о својим начинима васпитања дјеце.

Кћерке славних глумаца не иду у школу, већ их подучавају код куће. Не дозвољвају им да користе паметне уређаје, укључујући мобилне телефоне, као и друштвене мреже.

"Дозволити свом дјетету да користи интернети и рећи му:'Претражуј шта год хоћеш' било би еквивалентно реченици: 'Слободно се шетај улицом у сред ноћи. Неће ти се ништа десити'", открила је 50-годишња Мендес, те додала:

"Знам да мало претјерујем, али тако се осјећам".

"Често им говорим да Рајан и ја нисмо имали услове за живот које оне данас имају. Морали смо да се боримо и да живимо од плате до плате...Знате, то је било преживљавање кад смо ми били дјеца. Оне то неће разумјети", рекла је глумица, те открила да својим ћеркама задаје кућне задатке како би им изградила самопоуздање.

"И даље имам нападе анксиозности, и трудим се да то не пренесем својој дјеци", рекла је глумица.

Ева је у даљем интервјуу одала почаст свом преминулом брату који је доста утицао на њу током периода одрастања.

"Говорио би ми: 'Ако те икада видим на улици са мушкарцем или да, пак, пушиш цигарете, је***о ћу да га пребијем, а тебе ћу да поведем до школе - сваки дан ако буде требало". Истакла је, па наставила:

"Била сам добро дијете захваљујући страху", закључила је, преноси Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана