Славица направила журку са унукама

Агенције
Славица направила журку са унукама

Бивша супруга првог човјека "формуле 1" Славица Еклстон прославила је 57. рођендан са кћеркама и унукама у кинеском ресторану у центру Лондона.

Оне су се одлично забављале, а фотографије са прославе објавила је њена старија кћерка Тамара на свом "Инстаграм" профилу.

Тамара је била са 14-мјесечном кћерком Софијом, док је Петра дошла с двогодишњом Лавинијом, а близанци које је родила у априлу су остали код куће.

Дјевојчице је посебно забављало кад су с баком, која изгледа боље него икада, дувале свјећицу на мафину.

Тамара је објавила и фотографију стару готово тридесет година на којој су она и њена мајка, уз честитку: "Срећан рођендан мојој предивној мајци, најбољој мами и најбољој баки, која ме је научила све што треба да знам о мајчинству. Дубоко цијеним твоју несебичну љубав и сада сам, више него икада, толико захвална на свему што си направила за нас. Надам се да ћу и ја бити тако добра мајка... Волим те пуно".

Бивша супруга првог човјека "формуле 1" прије је обожавала бурне забаве с пуно гостију, а у посљедње вријеме су јој кћерке и унуке најдраже друштво. И Берни Еклстон увијек ју је, па чак и послије развода, хвалио да је одлична и одана мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана