Славица Еклстон купује стан у Београду

Aгенције
Славица Еклстон купује стан у Београду

Славица Еклстон, једна од најбогатијих жена свијета, планира да купи стан у Београду. Бивша супруга Бернија Еклстона, власника Формуле 1, жели да убудуће чешће посјећује српску престоницу, а сопствени стан пружиће јој много више приватности од боравка по хотелима, преносе агенције.

- Славица и њена кћерка Тамара биле су неколико дана у Београду и састале се с агентом за некретнине. Рекле су да желе велики и комфоран стан на атрактивној локацији са посебним лифтом у који би се улазило из гараже - прича Славичин познаник који се прошле недјеље састао са њом.

Иако је Славица милијардерка у врху свјетског џет-сета, веома је везана за ово поднебље, па је потпуно разумљива њена жеља да има некретнину у Београду.

Током посјете Београду Славица и Тамара дружили су се са Мелином и Харисом Џиновићем, а а биле су званице и на рођендану Aне Ивановић.

Она ће из српске престонице лако моћи да стигне и до свог родног села Маглајни крај Бањалуке из ког се касније одселила у Ријеку и почела да се бави манекенством.

Мјештани и данас препричавају да је доскоро Славица управо из свог родног села наручивала домаћу храну: јаја, јагњетину, кајмак и пасуљ и организовала да јој се сваког мјесеца испоручи у Лондон.

Славица је веома везана за бившу Југославију, а Јадранско море и даље сматра "најљепшим, најплављим и најмириснијим" па својом јахтом "Дијаманти су вјечни" по цијело љето крстари.

Једна од најпознатијих свјетских богаташица важи за мајку која својим кћеркама испуњава све жеље које су у њеној могућности.

Тако је за свадбу своје Петре издвојила 14 милиона евра, а сада је, кажу, дошао ред и да Тамари купи стан у Београду.

Прича се да је богата насљедница током прошлонедјељне посјете открила чари ноћног живота Београда и љепоту сплавова.

Славичине и Барнијеве кћерке воле да улажу у некретнине, па је Тамара прошле године пазарила вилу у Лондону 56 милиона евра, а Петра је купила имање у Лос Aнђелесу за чак 70 милиона.

Спрам тога 300.000 евра, колико ће отприлике платити стан у Београду, звучи као права ситница!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана