Слатка освета Ане Винтур: Ким исјечена из фото-галерије на сајту “Вога”

Агенције
Слатка освета Ане Винтур: Ким исјечена из фото-галерије на сајту “Вога”

Њујорк - Иако се ове године појавила са Кањеом Вестом на престижном балу у Метрополитену који организује главни уредник америчког “Вога” Ана Винтур, Ким Кардашијан је исјечена у фото-галерији са догађаја објављеној на сајту модног магазина, преносе агенције.

Када ју је Ана Винтур прошле године ставила на листу “непожељних” званица за Мет бал, Ким Кардашијан је спортски прихватила али је наставила да лобира преко свог дечка Кањеа Веста са којим је Винтурова у добрим односима.

Наводно је жељела да се по сваку цијену појави ове године на балу, а онда и на насловној страници магазина чиме би јој се знатно побољшао углед у свијету славних.

Трач сајтови су објавили како је Винтурова у недјељу била на вечери са Ким и Кањеом, а у понед,ељак је звијезда риалитија присуствовала и на балу посвећеном панку и моди па је изгледало да су ратне сјекире закопане.

Ким је дошла у цвијетној хаљини која је у суровим модним кулоарима изазвала општи подсмијех уз коментаре да подсјећа на кич тапете и штоф за фотељу.

А онда је изостављена и из фото-галерије најбоље обучених у Метрополитену (гдје су се нашли скоро сви познати гости!) објављеној на сајту модне библије.

Тамо је постављена само слика Кањеа Веста (који држи за руку “исјечену” Ким).

Да ли је ријеч о случајном “сечењу” слике или о слаткој освети Ане Винтур вјероватно никада нећемо званично сазнати.

Ово није први пут да заједница високе моде “диже нос” на Ким Кардашијан коју сматра “нижом класом” и познатом без основа.

Када је снимала насловну страну за магазин “Ел” угледни стилиста Никола Формакети, модни савјетник Лејди Гаге и кретивни директор “Дизела”, каже да је имао велике проблеме.

- Дизајнери нису хтјели да ми позајме ствари за њу - открио је и додао да је то модни снобизам.

Снобизам или не, тек Ким Кардашијан свакако нећемо видјети на насловници америчког “Вога” барем још неко вријеме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана