Скупи поклони за познате маме

Aгенције
Скупи поклони за познате маме

Познати очеви своје љепше половине чашћавају племенитим металима и драгим камењем, често баснословне вриједности.


Џенифер Лопез и Марк Антони

Марк је својој тадашњој супрузи поклонио дијамантски прстен од 300.000 долара и, вјеровали или не, колекцију минђуша вредну цијелих 2,5 милиона долара!

Минђуше су из Јужне Африке и имају угравиране иницијале њихових близанаца, Макса и Еме.

Сара Џесика Паркер и Метју Бродерик

Рођење сина Џејмса, Метју је прославио тако што је Сари поклонио наруквицу вриједну свега 6.000 долара.  

Мараја Кери и Ник Кенон

Ник је својој драгој дао доста скроман поклон - огрлицу са дијамантима и плавим сафирима, вриједну 12.000 долара, с угравираним именима близанаца Марокан и Монро.  

Бијонсе и Џеј з

Трудноћа која је привукла највише пажње посљедњих година окончана је рођењем ћеркице Блу Ајви и огормним прстеном са великим плавим каменом, чија вриједност није позната.  

Никол Кидман и Кит Урбан

Након рођења првог дјетета Сандеј, Кит је Никол поклонио скупоцјен "Картијеов" прстен са дијамантима, чија цијена није позната. За другу ћерку Фејт, поклон је био прстен са смарагдима и дијамантима вриједан 120.000 долара.

Џесика Алба и Кеш Ворен

Када је 2011. године родила друго дијете, Џесика је од Кеша добила златни прстен са дијамантима, вриједан 54.000 долара.

Кејти Холмс и Том Круз

Након што је Кејти родила Сури, Том се отворио за 18-каратну "Картије лав" огрлицу, чија цијена никада није исцурила у јавност.  

Ким Кардашиан и Кање Вест

Након што добили ћеркицу Нотвест, Кање се поштено "отворио" поклонивши Ким дијамантски прстен вриједан окруло 772.000 долара! Укупно, на трошкове порођаја, поклоне и друге тричарије пар је спискао цијело милионче.

Џенифер Гарнер и Бен Афлек

Бен је Џенифер поклонио дијамантски прстен непознате вриједности након рођења њихове прве ћерке Вајолет. Џенифер је касније признала да је једном приликом испустила прстен који јој је пао у сливник суподере, али да га је извукла прије него што је муж дошао кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана