Скинула се Пенелопе Круз

Глас Српске
Скинула се Пенелопе Круз

Холивудска глумица шпанског поријекла Пенелопе Круз придружила се многобројним колегиницама и одлучила да допринесе подизању свијести о етичком третману животиња.

Убијању животиња да би од њих били направљени крзнени одјевни предмети, и лијепа Шпанкиња је рекла - не. Пенелопе се појављује у новој кампањи организације PETA.

Познато је да је глумица ове седмице снимила рекламу за потребе промовисања права животиња, али она још није објављена. Такође, није познато ни то да ли се глумица потпуно разголитила, како то обично чине жене које учествују у кампањама PETA.

PETA плакати на којима је Пенелопе појавиће се у свим већим градовима свијета, а организација је своје активности усмјерила и на седмице моде у Паризу, Милану и Лондону.

Круз је једна од оних славних жена која никада није носила крзно на црвеном тепиху или било гдје.

Пенелопе је први плакат снимљен за PETA објавила на свом "Твитер" профилу, а на њему поред њене фотографије стоји и порука: Дајте крзну "хладно раме".

Међу осталим глумицама које су се укључиле у PETA кампање за заштиту животиња су и неке од најљепших жена данашњице: Ева Мендес, Шарлиз Терон и Елизабета Каналис. Прва дама СAД Мишел Обама такође је рекла да никада не би носила право крзно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана