Скинула сам се гола, али сам и даље феминисткиња

Агенције
Скинула сам се гола, али сам и даље феминисткиња

Емили Ратајковски која се прославила појављивањем у споту за пјесму „Blurred lines" открива да не сматра себе мањом феминисткињом зато што се обнажила.

Иако су многи спот назвали сексистичким због неколико голих дjевојака које играју око обучених мушкараца, Емили не мисли да је мање феминисткиња због тога.

"Мислим да можете показивати своју сексуалност, а и даље бити феминисткиња", каже она за "Дејли Мејл" – "Сексуалност жену чини снажнијом, не увијек потчињенијом"

Емили, која је запалила свијет и насловницом за Sports Illustrated глумила је у филму "Gone Girl ", гдје глуми љубавницу Бена Афлека.

"То је било нереално. Прочитала сам књигу и оставила је велики утисак на мене. Мислим да сам на аудицији имала пуно самопоуздања и да су ме управо због тога изабрали", рекла је она.

Током једне секс сцене Емили је морала да покаже тијело, али каже да су јој режисер Дејвид Финчер и Бен Афлек олакшали посао.

"Бен се према мени понио као пријатељ, па сам се лијепо осјећала. Што је најгоре немате баш времена да се оптерећујете тиме", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана