Скарлет - Можда уђем у политику

Aгенције
Скарлет - Можда уђем у политику

Познато је да је млада глумица Скарлет Јохансон подржавала Барака Обаму на предсједничким изборима у САД, а сада каже да не би искључила могућност да замјени глуму политиком.

Двадесетосмогодишња глумица, која је позирала за насловну страну октобарског издања магазина "Harper’s Bazar ", признала је да је политика итекако интересује.

"Не искључујем могућности. Ако бих имала више времена, свакако бих се и политички ангажовала. Све то долази у обзир", казала је Скарлет.

Глумица је изјавила да њено политичко ангажовање и не би било тако изненађујуће, зато што ју је породица научила да је то у животу јако важно.

"Долазим из политички активне породице. Бити члан заједнице, бити узоран грађанин и политички активан били су важни фактори у мом одрастању. Вjерујем у то да свако мора искористити своје право гласа како бисмо постали боље друштво и направили прави избор", рекла је.

Иначе, лијепа глумица тренутно борави у Веницији на филмском фестивалу гдје промовише филм „Испод коже" у коме глуми ванземаљца који отима мушке аутостопере и шаље их корпорацији која продаје људско месо...

"Никада нисам глумила у тако изопаченом филму. То је апсолутно лудо. Није научнофанстастични филм, много је комплексији од тога", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана