Скарлет Џохансон открила да се мучила због улога: "Била сам хиперсексуализована"

ГС
Скарлет Џохансон открила да се мучила због улога: "Била сам хиперсексуализована"

Џохансон је гостовала у подкасту Дакса Шепарда "Armchair Expert" те је рекла како су је људи у филмској индустрији сматрали старијом, што је довело до тога да није добијала улоге које је жељела.

"Некако сам постала објективизована и затворена на овај начин, осјећала сам се као да не добијам понуде за послове које сам жељела да радим. Сјећам се да сам помислила како људи вјероватно мисле да имам 40 година", казала је Џохансон.

"Будући да су сви мислили да сам старија и да се бавим глумом дуже него што сам се стварно бавила, некако сам се увукла у то чудно хиперсексуализовано подручје", рекла је и додала како је ситуација данас ипак повољнија за младе глумице, преноси Б92.

"Дошло је ново вријеме"

"Сада видим млађе глумце у двадесетима и чини ми се као да им је допуштено да испробавају различите ствари. Дошло је ново вријеме. Срећом, више нам није допуштено чак ни да се бавимо другим глумцима, зар не? Људи су пуно динамичнији", казала је.

Џохансон је започела своју каријеру још као дјевојчица, но постала је позната када је имала 17 година, улогом Шарлот у филму Софије Кополе, "Изгубљени у преводу" из 2003. године, а за коју је добила награду БАФТА за најбољу глумицу. Глумица је била пет година млађа од свог лика у филму, а глумила је уз тада 52-годишњег Била Муреја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана