Скарлет Јохансон: Лошу везу пресjеците, или ће вам пити крв

Агенције
Скарлет Јохансон: Лошу везу пресjеците, или ће вам пити крв

Скарлет Јохансон налази се на насловној страни магазина "Cosmopolitan", први пут у посљедњих девет година. Она је дала интервју за тај магазин у ком говори о свом животу са Ромејном Дуријаком и својој каријери.

За сада су објављени само дјелови интервјуа, а ово су његови најинтересантнији дјелови:


О томе зашто је тешко бити у вези с другим глумцима: "Проблем је логистика. Мора да буде разумјевања када је ријеч о планирању времена, нарочито ако се каријере особа које су у вези развијају истим темпом. Чак и кад је једна особа успјешнија од друге, то представља проблем, јер може доћи до развијања такмичарског односа".

О животу у предграђу: "Дјелује ми да је дивно одрастати у природном окружењу, али ја не знам да ли бих се снашла... Велики град ме увијек привуче назад. Обоје смо градски мишеви. То што сам Њујорчанка је дио мог идентитета, а он је одрастао у срцу Париза. Само преживљавање у урбаној џунгли гради карактер".

О заљубљивању у "погрешног": "Прије много година имала сам некога у свом животу ко ми је био заувек недоступан... Али, то је било тако привлачно. Морате доћи до тачке пуцања, а када дођете до дна, схватите да сте изгубили себе. ‘Зашто стојим испред бара у пола два ујутру пишући поруке, док су моји пријатељи унутра? Или сједам у такси да се с њим нађем у неко недоба? То нисам ја’. У том тренутку морате да пресјечете. У супротном, увијек ће вам се враћати и пити вам крв".

Зашто не расправља о једнаким платама за жене и мушкарце: "Одвратно ми је да говорим о томе, осим ако се не односи на опште стање. Имам срећу да добро зарађујем и поносна сам што сам глумица која зарађује колико и моје мушке колеге на сцени. Мислим да је свака жена била потплаћена у животу, али ако не говорим о већем проблему, непријатно ми је да говорим о својим личним искуствима. То је дио ширег разговора о феминизму уопште".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана