Скарлет Јохансон и Шон Пен не излазе из кревета

Глас Српске
Скарлет Јохансон и Шон Пен не излазе из кревета

Једна од најпожељнијих жена Холивуда Скарлет Јохансон и популарни глумац Шон Пен, који су недавно "ухваћени" на романтичном ручку у кубанском ресторану у Лос Aнђелесу, наводно не престају да размјењују страсти.

Свједоци који су видјели пар у мексичком љетовалишту Кабо Сан Лукас кажу да су се Скарлет и Шон понашали попут заљубљених тинејџера, не скидајући руке једно са другога.

Глумачки пар не дијели 24 године разлике јер су млада глумица и холивудски ветеран дословно полудјели једно за другим.

Наиме, свједоци који су их протекле седмице видјели на љетовању у одмаралишту Кабо Сан Лукас у Мексику кажу да се пар понашао попут заљубљених птичица које нису могле да се одвоје једна од друге. Дошли су у хотел мало прије поноћи, а из собе су изашли тек у 14 часова.

- Нису престајали да се грле и љубе, попут двоје тинејџера који су лудо заљубљени - изјавио је један од свједока.

Пријатељи глумице кажу да је Скарлет одушевљена Пеном јер је стално подиже својом енергијом, док се он у њу заљубио као мало дијете и нема шта не би направио да његова нова љубав буде срећна.

Крајем прошле године Скарлет је поднијела захтјев за развод брака од глумца Рајана Рејнолдса, док се Пен прошле године развео од Робин Рајт.

Прије него што су се Пен и Скарлет почели виђати у јавности, спекулисало се да се Скарлет у посљедње вријеме све чешће виђа са глумцем Џастином Лонгом, бившим момком Дру Баримор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана