Скарлет јавно извријеђала Сандру

Глас Српске
Скарлет јавно извријеђала Сандру

Скарлет Јохансон шокирала се када је сазнала да јој се муж, ускоро бивши, Рајан Рејнолдс спетљао са њеном пријатељицом Сандром Булок, па у налету бијеса није штедјела ријечи на Сандрин рачун.

Aмерички таблоид "National Enquirer" тврди да је Скарлет побјесњела када је сазнала да се Сандра зближила са Рајаном од кога се разводи.

- Ти си фуфа гладна мушкараца! - наводно је Скарлет рекла Сандри.

Извор додаје како се Скарлет нада да су њене оштре ријечи погодиле Сандру, јер "још увијек има осјећања према Рајану и сматра да то Сандра уопште не поштује".

Према посљедњим наводима, Сандра и Рајан потајно се састају у глумичином дому и уживају у вези, а све се више шушка да је Скарлет утјеху потражила у бившем момку Џастину Тимберлејку.

Скарлет највише боли то што је Сандру сматрала добром пријатељицом, а ова је издала и послије само мјесец од објаве развода почела да се виђа са њеним ускоро бившим мужем. Њихово учестало дружење одјекнуло је у медијима, али оно што је највише погодило рањиву Скарлет било је непрестано фотографисање Рајана и Сандре.

Популарна глумица је наводно особа која не воли да се провлачи кроз медије, избјегава сликање и за вријеме брака са Рејнолдсом фотографи су успјели да их улове тек неколико пута, а само мјесец након што је пукла њихова љубав, он је фотографиран са Сандром Булок.

Спорне фотографије снимљене су на дочеку Нове године, коју су Рајан и Сандра заједно прославили у њеном кафићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана