Скандалозна принцеза очекује четврто дијете: Од ријалитија и изазовних поза до маме три принца

Г.С.
Foto: Експрес

Шведска принцеза Софија са својим супругом, принцом Карлом Филипом, саопштила је предивне вијести да очекују проширење породице.

- Принц Карл Филип и принцеза Софија са великом радошћу су објавили да очекују своје четврто дијете. Како је објављено, принцеза је у добром стању и порођај је заказан за фебруар 2025. године. Очекује се да ће током јесени принцеза Софија задржати свој званични распоред непромијењен.

Три мала принца Александар, Габријел и Јулијан очекују ново друштво! Са осам, седам и четири године, браћа ће радосно дочекати свог новог брата или сестру. Треба имати на уму да ова дјеца припадају „слободној“ грани унутар монархије, пошто је њихов дједа, краљ Карл Густав, 2019. године одлучио да неће имати представничке функције везане за шефа државе, што им омогућава флексибилнију будућност . Међутим, и они и њихови родитељи су и даље веома активни у Палациовом животу - наводи „Хола“ у објави.

Принцеза Софија има веома интересантан живот иза себе, што поприлично одступа од класичне животне приче осталих принцеза из других земаља.

Наиме, рођена је 1984. године у Дандериду као једна три сестара. Њени родитељи су се бавили маркетингом и менаџментом.

Након завршеног програма у умјетничким едукативним центрима, Софијина љепота напросто је бирала сама свој пут. Њене упадљиве плаве 0чи и браон локне, биле су јој карта у моделинг каријери у њеним раним двадесетим годинама. Насловнице су трагале за њом, а позирала је и у мушким магазинима у бикинијима, са змијама око струка.

Такве фотографије изгласале су је за одговарајућу личност у једном ријалитију налик „Острву Љубави“, иако је касније напустила тај живот како би остварила своје снове у Њујорку.

Тамо је радила као инструкторка јоге, док је водила уједно и бизнис едукације.

Многима није јасно како су се срели она и принц Карл Филип, али се вјерује да је локација њиховог упознавања био управо - ноћни клуб. Године 2010. објавили су да су заједно.

Пар мјесеци касније, преселили су се заједно у Стокхолм, гдје и дан-данас живе.

Када су озваничили везу, људи су истицали скандалозну и прошлост непримјерену једној принцези, па су често „оживљавали“ њене фотографије из њене младости како би народ имао увид са ким се принц вјенчава. На то се осврнула једном и принцеза и рекла:

- Људи имају изграђено мишљење о мени и мојим прошлим везама. Било је баш тешко. Све су коментарисали, и како изгледам и шта радим - навела је она у једном интервјуу говорећи о интернет насиљу. Но, када су објавили да су се вјерили 2014. године, донекле се све смирило и људи су полако почели да симпатишу вјереницу, а од 2015. и супругу принца Карла Филипа, преноси „Татлер“.

Када је рекла да народ не одустаје од помињања неких њених прошлих веза, највише мисли на њен пољубац са порно-глумицом у једном ноћном клубу, који је и потврдила у једном интервјуу, како преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана