Скандали који су остали неразјашњени

Глас Српске
Скандали који су остали неразјашњени

Када су у питању холивудски скандали, протекла година је за многе била прилично неугодна. Било је варања, злостављања, украдених приватних видео-снимака и фотографија и још много тога, а неки случајеви још су остали неразријешени.

Углавном су о томе сви писали, али неки су скандали већ заборављени. На примјер, више нико не спомиње Мела Гибсона, који је показао своју злу страну. Када су у питању скандали који су остали неразријешени, сајт тодаџ.мснбц.мсн.цом споменуо је оне који су по њиховом мишљењу најзанимљивији. Једно од питања које је остало без одговора је и то да ли је Ештон Кучер заиста варао Деми Мур. Aмерички таблоид објавио је да је Ештон преварио своју супругу Деми са двадесетогодишњом плавушом у једном ресторану у Лос Aнђелесу. Кучер је све демантовао на "Твитеру", а његову објаву подржала је и супруга Деми. Послије тога писало се о фотографијама и снимкама секса Ештона и наводне љубавнице Бритни Џонс. Ештон је био одлучан и тврдио да није са њом имао аферу. Права истина се и даље не зна, али ово је очигледно једна незавршена прича и ко зна шта ће вријеме показати.
Друго "велико питање" је хоће ли Мајли Сајрус постати нова Линдзи Лохан. Када је Aна Оливиер, "пријатељица" тинејџерске звијезде, свијету показала видео-снимке Мајли како се кикоће и "вуче" из бонга, након што су на интернету процуриле и голишаве фотографије с њеног мобилног телефона, срушен је имиџ невине Дизнијеве дјевојчице. С обзиром на то да је и њен отац рекао да се "отела контроли" и да је свако сљедеће писање медија све горе, лако би се могло десити да и Мајли оде на рехабилитацију.

Трећа "топ тајна" је питање када је стварно Сандра Булок сазнала да је Џеси Џејмс скренуо са пута и да је вара када стигне. Неколико дана након што је освојила "Оскара" за најбољу главну глумицу, у медијима се појавила бомбастична вијест о њеном невјерном супругу. Мајкл Мекги у јавности је прва проговорила о сексу са Џејмсом, али је ли Сандра то сазнала из новина или је за то знала и прије? Не зна се још, али ако је знала, заслужила је још једног "Оскара" за глуму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана