Скандал у Русији: Преко дана учитељица, а увече једна од најбољих порно-глумица

Агенције
Скандал у Русији: Преко дана учитељица, а увече једна од најбољих порно-глумица

Једна учитељица из Русије дала је отказ након што су до надлежних директора, али и ученика стигле њене компромитујуће фотографије.

Двадесетседмогодишња Светлана Топол радила је у једној од најпрестижнијих школа у Санкт Петербургу, али је о својој другој професији ћутала.


Наиме, када би завршила са часовима Светлана би одлазила на други посао – снимање порнића у којима је била специјализована у улогама ученице.

"Знам многе људе који су радили са њом и могу вам рећи да је опасна. Успијева да изведе покрете који другим глумицама не полазе за руком. Веома је популарна код гледалаца", рекао је режисер порно-филмова Џек Боб.

Ипак, популарност у овом послу ју је коштала посла у школи. Занимљиво је да је учитељица удата и да њен супруг зна за њен други посао.

Филмове је снимала у Мађарској и Чешкој гдје порно-глумице из Европе најбоље зарађују, а било је само питање времена када ће материјал стићи до некога ко је у Русији познаје.

Овај случај је изазвао дебату у Русији – док једни сматрају да је ужасно што је учитељица послије посла снимала порниће, други не виде какве везе имају једно и други, те сматрају да својим другим послом није угрозила ученике ни на који начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана