Сjећате ли се Руби? Ево како данас изгледа заводница из хит серије

ГС
Сjећате ли се Руби? Ево како данас изгледа заводница из хит серије

Барбару Мори сви знамо као Руби, а и данас позната глумица је веома атрактивна и привлачи пажњу гдjе год се појави, а том улогом је себи осигурала пут до звијезда.

Мексичка теленовела под називом "Руби" почела је своје емитовање у цијелом свијету 2000-тих. Улогу неваљале девојке Руби тумачила је Барбара Мори, сада 44-годишњакиња која је због свог атрактивног изгледа држала пажњу гледалаца и серији осигурала велику популарност, а многи је и данас сматрају једном од најљепших жена на свијету. 

Руби је са само 38 година постала бака, јер је њен тада осамнестогодишњи син добио ћерку Милу и то са 12 година старијом бразилском пјевачицом Наталојом Субтил. Мори често на свом Инстаграм профилу објавама доказује да су године само број.

Барбара је пре своје тридесете године обољела од опаке болести, рака дојке.

&n

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Mori (@delamori)

 

- Јако је тешко изговорити: “Да, имала сам рак”. Бог ме је из неког разлога ставио на тест и ја сам га успешно положила. Изборила сам се с болешћу, победила сам рак и идем даље - изјавила је за медије након тог периода

Барбара иза себе има пропали брак с  Кенетом Рајом Сигманом, америчким играчем бејзбола који је трајао само годину дана, а сада је у вези с мексичким редитељем Фернандом Ровзаром којег је упознала 2013 године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана