Сивил: Навукао сам Ејми на дрогу

Агенције
Сивил: Навукао сам Ејми на дрогу

Медији и фанови га годинама оптужују да је он главни кривац за проблеме са дрогом Ејми Вајнхаус, а сада је то и сам признао, јављају агенције.

Бивши муж Ејми Вајнхаус, Блејк Фидер Сивил, је у интервјуу листу “Сан”, само неколико дана након што је изашао из болнице гдје је данима био у коми након што се предозирао, признао да је он крив што је пјевачица почела да користи тешке дроге.

- Ја сам био тај који је донио дрогу у нашу везу. Када је умрла, нисам могао да дођем себи јер сам мислио да сам је ја убио. Ипак, када су стигли токсиколошки налази, мало ми је лакнуло јер у њеном организму није нађена дрога. Свјестан сам да ме то не ослобађа ни кривице ни одговорности, али са тим морам да живим – рекао је.

Блејк каже да је упркос свему Ејми била веома јака и независна жена и да је све одлуке доносила сама, па тако и да у неограниченим количинама узима наркотике и алкохол.

Ипак, каже да себи не може да опрости што јој је у томе помагао али је, као што је већ и његова мајка раније изјавила, Ејми волио највише на свијету.

Ејми је умрла од превелике количине алкохола у организму, а према извјештајима љекара до таквог исхода је могло да дође само због вишенедљног непрестаног опијања.

Њен отац, Мич Вајнхаус је рекао да је Ејми неколико недјеља прије смрти нагло престала да користи наркотике, али је почела много да пије, углавном вотку и да је у томе нико није могао да спријечи...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана