Синиша Михајловић довео жену у Србију, Сорају хитно склонио на Ибицу

Курир
Синиша Михајловић довео жену у Србију, Сорају хитно склонио на Ибицу

Београд - Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић ништа не препушта случају, па је све учинио да никако не дође до сусрета између Сораје Вучелић и његове жене Аријане, преноси “Курир”.

Он је старлету, с којом је започео везу 30. маја, иако тврди да то није тачно, склонио у Шпанију баш онда кад је супругу и петоро дјеце довео у Србију.

А пошто се боравак породице Михајловић у Новом Саду одужио, вођа „орлова” је јавио Вучелићевој да продужи своје уживање на Ибици.

- Синиша Михајловић дошао је са женом и децом у Србију истог дана кад је Сораја отпутовала на Ибицу. Он већ осам дана борави у Новом Саду, где је присуствовао крштењу братанице. О Сораји се у породици Михајловић не говори јер верују Синишиној причи да му неко смешта љубавну аферу, што је и сам рекао у бројним интервјуима које је дао пошто је “Курир” објавио да је у вези са Сорајом. Тај скандал се у њиховој кући не помиње, али се с друге стране Аријана не одваја од њега - говори наш извор.

Како смо сазнали, Сораја не планира да се врати у земљу док јој Михајловић не да зелено свјетло.

Тачније, док му се породица не врати у Италију.

Тад ће поново мирно моћи да се виђају по новосадским салашима и елитним београдским ресторанима, гдје су и раније били редовни посјетиоци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана