Синиша и Сораја дружили се на Салашу 137!

Aгенције
Синиша и Сораја дружили се на Салашу 137!

Београд - У Савезу и даље не знају ко користи службени 064/818...., са којег су Сораји Вучелић стизале љубавне поруке, а за који Синиша Михајловић тврди да га је вратио прijе четири мjесеца

Синиша Михајловић је у интервјуу за Курир рекао да не зна Сорају Вучелић и да је број са којег су јој стизале љубавне поруке вратио Фудбалском савезу Србије прijе четири мjесеца. А у ФСС немају појма код кога је завршио. Чудно, зар не? Службеном 064/818.... изгубио се сваки траг. Врijеме је одмора, како нам рекоше, па ће потрајати док открију. Да га нису дали Месију? Или Роналду?

Или се тако неодговорно односе према имовини па себи допуштају да не заведу име онога ко га је вратио и ко и када га је касније задужио. Па још приде томе некоме плаћају рачуне да се дописује с бившом учесницом „Великог брата".

А преписка коју је Курир објавио је свjежа, с краја прошлог мjесеца. Изнад броја је исписано Синиша Михајловић. По селектору би требало да је то име неког другог. А кога? Он не зна. Ни у ФСС не знају, пошто не знају ни код кога је тај број. Јавиће кад сазнају, тако веле.

Како Курир сазнаје, шефа стручног штаба „орлова" и Сорају више људи видjело је заједно на Салашу 137, као и на другим салашима око Новог Сада, али и у кафићу у строгом центру тог града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана