Синди: Никада више у “Плејбој”

Агенције
Синди: Никада више у “Плејбој”

Иако је у прошлости два пута била на насловној страни славног часописа “Плејбој”, славна манекенка Синди Крафорд каже да данас то више не би радила. Она је први модерни супермодел који се сликао обнажен за овај часопис.

Мада је и даље красе беспријекоран изглед и савршена линија, лијепа Синди је изјавила да се не би више сликала за такав часопис. За америчке медије је открила да за њу као мајку то више није примјерено.

- Због мог сина који има већ четрнаест година то више не бих радила. Не бих жељела да му због тога буде непријатно - рекла је Синди.

Додаје да није проблем у позирању већ у часопису који би слике објавио.

- Још бих позирала гола, али једноставно конотације које иду уз часопис “Плејбој” су тешко прихватљиве за дјецу у том узрасту. Не желим да се мој син стиди своје мајке - казала је Синди.

Манекенка је рођена 20. фебруара 1966. године у Декалбу у америчкој држави Илиноис као Синтија Ен Крафорд. Налази се на петом мјесту “Плејбојеве” листе 100 најсексепилнијих жена 20. вијека. Била је на насловним страницама више од 600 познатих модних листова, међу којима су и “Вог”, “Ел” и “Пипл”.

Позната је по свом младежу који се налази на лијевој страни лица одмах изнад горње усне, који је уствари њен заштитни знак. Међутим, Синди тврди да је управо због њега имала много проблема као мала, јер су јој дјеца свашта добацивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана