Синди Крафорд заносна у 46. години

Агенције
Синди Крафорд заносна у 46. години

Када се прије скоро двије деценије, тада двадесетшестогодишња Синди, нашла на насовници "Шејп" магазина, нико није ни сањао да ће и за двадесет година поново позирати за његову насловницу у купаћем костиму.

Модел и мајка двоје дјеце позирала је за насловну страну овог магазина гдје је говорила о анти-ејџингу и томе како је успјела да остане у форми након свих ових година.

"Када озбиљно схватате своје тијело и вјежбање у двадесетим, онда ме насловница за 'Шејп' магазин у четрдесетшестој подсјети на тај силан труд. Све се враћа. Ваш однос према тијелу у младости стићи ће вас на овај или онај начин током година", рекла је она у интервјуу.

И у петој деценији Синди каже да је потпуно посвећена остајању у форми због чега вјежба најмање три пута недељно са личним тренером. Као омиљену активност наводи дружење у природи са својом дјецом.

"Обично планинарим једном недјељно и заиста волим то да радим заједно са својом дјецом јер је то за мене у исто вријеме и терапија и вјежбање. Подсјећа ме да се мало зауставим и цијеним што живим у Малибуу и имам ово предивно окружење у коме могу да уживам"

Крафордова је истакла да већина жена нема слободног времена за строги фитнес режим, али да је боље вјежбати мало него не вјежбати уопште.

"Мислим да су жене себи некако утувиле у главу да ако немају сат времена за теретану, онда није ни вриједно вежбати – али 10 минута вреди, пола сата вреди! Кад год имате времена, вјежбајте!"

Синди такође открива да јој је извјесни др Себаг дао занимљив савјет за љепоту.

"Он ми је рекао нешто што ме је бацило у размишљање и сматрам да много жена не размишља тако, али треба да имате тежину коју можете да одржавате, па нека то и није витка линија, то је ваша природна тежина и на томе треба остати", рекла је она и додала - "Др Себаг сматра да кад нагло изгубите и добијете пар килограма, то је лоше за еластичност ваше коже"

Иначе Синди Крафорд је удата за бизнисмена Рендија Гербера, власника клубова, са којим има двоје дјеце, тринаестогодишњег Прислија и једанаестогодишњу Кају.

Погледајте занимљив прилог телевизије Е! са снимања насловнице за магазин "Шејп" некад и сад.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана