Синди Крафорд као вино

Агенције
Синди Крафорд као вино

Славна манекенка Синди Крафорд украла је сву пажњу присутних на ревији Тома Форда у Њујорку. Његова ревија окупила је велики број јавних личности, а међу главним гостима били су и Карли Клос, Наоми Кембел, Џулијен Мур, Том Хенкс, Џон Хем и незаобилазна краљица љепоте и гламура Синди.

Легендарна манекенка има 50 година, тијело богиње и непролазну љепоту.

Међутим, највише дугује свом ставу. Не одступа од својих дамских принципа, зна да на прави начин изнесе било коју одјевну комбинацију. И у фармеркама и патикама изгледа као жена од милион долара.

На овој ревији носила је дугу бијелу хаљину са отвореним леђима која је лежерно пратила линију њеног тијела, и открила и даље импресивну фигуру.

- Заиста обожавам ову своју хаљину, осјећала сам се као да сам у бијелој мајици. Тако је удобна. Волим све модне правце, али да би хаљина била савршена, не зависи од ње саме. Треба да се осјећаш добро у њој, да будеш свој, чак и да не размишљаш о одјећи - рекла је манекенка у интервјуу за њмагазине.цом.

Ова 175 центиметара висока бринета не скрива појединости о свом здравом начину исхране, а упркос бројним обавезама, не пропушта тренинге три пута седмично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана