Синди Крафорд и у шестој деценији изгледа као супермодел

Срна
Синди Крафорд и у шестој деценији изгледа као супермодел

Синди Крафорд је била на врхунцу славе у деведесетих година, а чинила је славну петорка с Клаудијом Шифер, Наоми Кемпбел, Кристи Тарлингтон и Линдом Еванђелистом, када је доминирала модним свијетом, зарадивши ласкаву титулу супермодела.

Пред камерама је дуже од три деценије, тачније од тренутка када ју је запазио локални фотограф док је, како је једном у шали рекла, у неком пољу у Илиноису брала кукуруз. Остало је историја.

Радила је са свим реномираним модним кућама и безбој пута красила је насловне стране престижних модних магазина. Иако се од 2000. године не бави активно моделингом, с времена на вријеме је видимо на пистама или рекламама:

“Сигурна сам да ћу се сликати бар још десет година, али више не као модел. И то је потпуно у реду. Сарађивала сам са свим тим невјероватним људима, фотографима, креаторима, стилистима. Шта још треба да урадим? Више не морам да се доказујем. А и не желим”, рекла је једном приликом. Синди су многи памтили по вези са глумцем Ричардом Гиром. Заједно су били шест година, а онда су се чак и вјенчали у Лас Вегасу. Ипак, колико год жељели да успију, чињеница је да нису били једно за друго, преноси Б92.

Срећу је нашла крај Рандеа Гербера са којим има сина и кћерку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана