Син шпанског глумца, који је раскомадао љубавника, има и дјевојку: Слао јој језиве поруке

ГС
Син шпанског глумца, који је раскомадао љубавника, има и дјевојку: Слао јој језиве поруке

Син познатог шпанског глумца Родолфа Санча Агиреа, Данијел Санчо Бронхало (Даниел Санцхо Бронцхало, 29), терети се да је убио свог љубавника и дијелове његовог тијела бацио на више локација на Тајланду. Али, наводно је у вези и с једном дјевојком, која се зове Паула.

 Поједини шпански медији пишу да је Данијел уочи привођења и саслушања због сумње да је убио 44-годишњег држављанина Колумбије, на WхатсАпп слао својој дјевојци поруке, међу којима је и једна која гласи: 

Нек' буде сретан

- Нек буде сретан и нек настави са својим животом!

Наиме, Данијел се сумњичи да је почетком августа брутално убио и раскомадао доктора из Колумбије Едвина Аеријету  са којим је, вјерује се, био у сексуалној вези, а убиство је признао полицији која га је привела у петак.

Иако Данијел негира да је био у вези с Артеагом, медији пишу да су двојица мушкараца заједно испланирали одмор на Тајланду, те да је Артеага још раније резервирао смјештај.

За брутално убиство се сазнало након што су на једној депонији откривене кесе са људским остацима. Недуго након што су локални медији извјестили о језивом открићу, уз наслове да се сумња да је убијен страни држављанин, Данијел је отрчао у полицију и пријавио нестанак свог пријатеља Колумбијца, иако је знао да је Артеага увелико мртав.Полиција је посумњала на Данијела јер је дошао да пријави нестанак с огреботинама по тијелу, али тада га нису привели, јер нису имали доказе да су пронађени остаци припадали Артеаги. Онда је клупко почело да се одмотава...

Како су медији протеклих дана писали, Артеага је раније резервирао хотел на Тајланду у периоду од 31. јула до 3. августа. Међутим, Данијел је на острво стигао неколико дана раније, али још није познато тачно кад.

Хотелска резервација

Данијел је тврдио да је Артеага тај који се њему прикључио на путовању, међутим полиција је открила да је Артеага тај који је платио све трошкове пута. Иако је Данијел одсјео у хотелу који је платио Артеага, он је имао још једну хотелску резервацију за 1. и 2. август.

Како је открио извор, Данијел и његов дечко вечерали су 1. августа у хотелу који је Данијел резервирао. Исте вечери Данијела су сигурносне камере снимиле како у продавницама купује ножеве, гумене рукавице, пластичне кесе и средства за чишћење.

Држао га као таоца

Када је полиција упала у собу коју је Данијел претходно резервирао на своје име, инспектори су открили да су фрижидер, тоалет и лавабо изрибани. Срећом, успјели су из сливника да извуку једну длаку и комад ткива.

За то вријеме је Данијел попустио и у притвору, у присуству адвоката је признао да је убио Артеагу.

Тврдио је да је Артеага њега "држао као таоца".

- Он је био опсједнут мноме. Преварио ме је, натјерао ме је да вјерујем да жели да сарађујемо заједно. Уложио је новац у компанију чији сам сувласник. То су све биле лажи. Он је само хтио да буде са мном. Хтио је да му будем дечко. Сваки пут кад бих покушао да побјегнем од њега пријетио ми је - тврдио је Данијел.

Данијелу се на терет ставља више кривичних дјела, и пријети му доживотна робија, а могуће и смртна казна због убиства.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана