Син политичара из БиХ некад харао естрадом, данас ужива са дечком и дизајнира торбе

Г.С.
Foto: Facebook

ЛОС АНЂЕЛЕС - Пјевач Фуад Бацковић, звани Дин (Deen), који је остао упамћен по великом хиту „Ја имам неког“ који је отпјевао са Анабелом Атијас, напустио је пјевање и посветио се модном бизнису.

Дин је, наиме, након што је пронашао љубав у Америци и започео емотивну везу са директором Вилом Фирсоном Трећим, почео је да дизајнира торбе.

Дин и његов партнер често објављују заједничке фотографије, а недавно је некадашњем пјевачу дечко честитао 41. рођендан емотивном објавом.

– За највољенију особу, за особу са стилом, дарежљиву, забавну, најрадоснију особу коју познајем! Срећан рођендан! Апсолутно не постоји нико други са ким бих желио да се упустим у ову дивљу вожњу звану живот. Ти си заиста звијезда. Настави да сијаш. Волим те - писало је у објави, пише Блиц.

Фуад Бацковић Дин се иначе крајем 2000-их повукао се са јавне сцене и одселио у Америку. Тамо је уписао факултет модног бизниса на Институту Марангони у Милану, који је и завршио.

Његов отац је, иначе, политичар из БиХ Заим Бацковић.

– Много ми је више одмогло, него помогло. Постало је више досадно да ме људи константно вежу за оца. Већ дуги низ година не зависим од свог оца, сам се борим, радим и финансирам. Човјек сам за себе, а он је човјек за себе. Апсолутно се не петљамо један другом у посао. Када се видимо разговарамо о неким породичним животним темама, а често се и не виђамо због количине посла који обојица извршавамо – рекао је он у једном интервјуу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана