Син Пирса Броснана живи као бескућник, краде тоалет папир из кафића?

ГС
Син Пирса Броснана живи као бескућник, краде тоалет папир из кафића?

Кристофер Броснан (51), син славног глумца Пирса Броснана (71), након неког времена виђен је у јавности.

Након што је уживао у доручку, кафи и разговору, Кристофер је примјећен како се враћа из тоалета, док се његов пријатељ негде изгубио из кадра. Крис је виђен и усликан како се хвата за џеп фармерки како би узео ролне тоалет папира које је гурнуо у џеп док је био у тоалету, а затим их је ставио у ранац који је имао са собом када је дошао у локал.

Многе је растужио његов запуштен и непрепознатљив изглед.

Усвојени син

Кристофер није биолошки син Пирса Броснана. Његови биолошки родитељи су Пирсова прва супруга Касандра Харис и њен бивши супруг Дермот Харис. Пирс је усвојио Кристофера и његову сестру Шарлот 1986, након што је Дермот преминуо. Пет година након умрла је и Касандра, а затим и Шарлот.

Међутим, Пирс и Кристофер данас нису у добрим односима. Глумац се дистанцирао од свог усвојеног сина због његове зависности и проблема са законом.

Зашто га се одрекао

Кристоферова предозирања и проблеми с конзумацијом дроге као и сукоби са законом разлог су недостатка контакта.

"Кристофер је још увијек јако изгубљен. Шокантно. Знам гдје је, али има тежак живот. Могу само имати јаку вјеру и вјеровати да ће се опоравити. Искушао је све у овој породици али никога више од себе. Он зна како да се извуче, али не жели", преноси Page Six да је 2005. рекао познати глумац.

"Никада их се у потпуности не одрекнеш, али морао сам се одрећи Кристофера. Морао сам му рећи: ‘Иди. Бави се својим животом или умри.‘ Моје молитве су уз њега", додао је Пирс.

Ипак, 2022. године је глумац свог усвојеног сина споменуо у својој објави за Дан очева. "Моја је љубав вјечна драги синови, Парис, Дилан, Шон и Кристофер", написао је тада.

Кристофер Броснан и сам је радио у Холивуду и био асистент режије у многим Пирсовим филмовима, као што су "Сутра не умире никад" (1997), "Свијет није довољан" (1999) и "Робинзон Крусо" (1997), али већ дуго се о њему не зна много.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана