Син Хјуа Хефнера открива како је одрастати у Плејбојевој вили VIDEO

Агенције
Син Хјуа Хефнера открива како је одрастати у Плејбојевој вили VIDEO

Најмлађи син власника "Плејбој" империје, Купер у видеу је открио како је одрастати у једној од најинтригантнијих вила у историји.

Док се смјењују снимци идиличног дворишта у којем уживају папагаји, слику употпуњује звук фонтане и жуборење воде, преноси Блиц.

- Ово је мој дом, иако се не може назвати традиционалним домом, али то је био за мене и за мог брата, посебно док су нам родитељи били заједно - прича Купер за "Business Insider".

- Када су се растали, тата је купио имање поред. Родитељи су нас као дјецу чували од прераног одрастања, као што ради и већина породица. Нисмо присуствовали журкама. Врзмали смо се по кући и питали се шта се то дешава и зашто нисмо позвани. Ипак, успјевали смо се да се ушуњамо са пријатељима, али нећу да причам о томе, јер ћу се увалити у невољу код родтеља - испричао је Купер, прије него што је телевизијску екипу повео у разгледање.

Купер је одрастао у бајковитом окружењу, и док неки Плејбојеву вилу доживљавају као легло блуда, за њега је то била кућа из сна.

- Ово је Грото - прича Купер док показује огромну вјештачку, камену фонтану, која у себи крије пећину.

- Док је за неке ово мека за оргије, за мене је пећина инспирисана Индијаном Џонсом - казао је Купер, истичући да се никакве баханалијее ту нису одржавале док је он одрастао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана