Син Џона Ленона објаснио зашто је промијенио име

Танјуг
Син Џона Ленона објаснио зашто је промијенио име

ЛОНДОН - Енглески пјевач и текстописац Џулијан Ленон, син легендарног члана Битлса Дзона Ленона, рекао је да је промијенио име 2020. године јер је имао проблема када год би морао да покаже личнадокумента, пише британски лист Индепендент.

Он је наиме промијенио име из Џон Чарлс Џулијан Ленон у Џулијан Чарлс Џон Ленон, а многима је ова промена звучала чудно јер се ради само о промени редоследа имена у пуном имену. Гостујући у једном подкасту, Џулијан је истакао проблеме са којима се сусретао због поистовећивања свог имена са именом свог славног оца.

"Кад год сам морао да се представим, посебно на чекирању карата за укрцавање у авион... знате да они не користе ваше име у потпуности, у мом случају је то увијек било Џон Ленон, тако да је долазило до многих нејасноћа", рекао је Џулијан.

Пјевач је навео да му је читава ситуација стварала многе непријатности, јер се "није осјећао као Џулијан", али да није желео драстично да мијења своје име. "Све што сам урадио је да сам заменио Џон и Џулијан, тако да сам Џулијан Чарлс Џон Ленон.

То је тако једноставно, али за мене је то сасвим други свет. Није да се стидим или не поштујем оца", рекао је Ленон. Џулијан је обрадио чувену пјесму свог оца "Имагине" почетком ове године и то у циљу помоћи народу Украјине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана