Симпатични дјечак прекинуо концерт Марије Шерифовић: Дијете од шест година ме оставило без текста

ГС
Foto: В. Трипић

Шестогодишњи дјечак "упао" је на концерт Марије Шерифовић у Бањој Луци, а разговор који су водили на бини насмијао је све у публици док је пјевачица накнадно поручила како ју је оставио без текста.

Концертом Марије Шерифовић отворен је Бања Лука Фест, а један детаљ који се десио током наступа оставио је утисак и на пјевачицу, али и на публику.

Наиме, Марији се на бини у једном тренутку прикључио и шестогодишњи дјечак, а разговор који је услиједио многе је насмијао. Малени Андреј пришао је пјевачици како би затражио аутограм, међутим, Марија је за њега имала неколико питања.
Почев од тога иде ли у школу дотога шта жели да буде кад одрасте, а малени Андреј имао је прилично занимљиве одговоре. Ипак једна реченица је оставила посебан утисак на Марију што је подијелила и на свом Инстаграм профилу.

"Каже дошао сам по аутограм. Фино смо се испричали... и успјело је да ме остави без текста дијете од шест година", поручила је.

"Рекао ми је: 'Баш ти је тужна она пјесма Добар вам дан', а ја бих рекла: 'Има наде'", испричала је Марија.
Пјесма "Добар вам дан" је критика модерног друштва и свијета који је Шерифовић описала као џунглу, "али без трунке фер-плеја".

Цијели разговор с дјечаком је снимала његова мајка, а  пјевачица јој је на крају поручила: "Мама, пазите шта радите, данашња дјеца нису нормална. Сретно".

Маријина реакција и поступање с малишаном је многе одушевила те су на друштвеним мрежама писали да је управо због оваквог понашања људи воле.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана