Силвија посвађала Кобија и Пауа

Глас Српске
Силвија посвађала Кобија и Пауа

Након што су их Далас Маверикси са 4:0 у побједама помели у полуфиналу плеј-офа NBA лиге, откривен је и могући разлог потпуног распада актуелних првака најјаче кошаркашке лиге на свијету Лос Aнђелес Лејкерса. За све је, наводно, крива једна ватрена Шпанкиња.

Aко је вјеровати писању неких америчких портала, главни разлог лоших игара Лејкерса у плеј-офу је потпуни колапс у односима двојице најбољих играча екипе Фила Џексона. Уочи најважнијег дијела сезоне Шпанца Пауа Гасола оставила је дјевојка Силвија, а центар тима из "града анђела" је за то окривио првог стријелца актуелних првака Кобија Брајанта и његову супругу Ванесу, који су згодној Шпанкињи свашта напричали о њеном момку, тврди портал MediaTakeOut.com.

- Пау мисли да иза свега стоји супруга једног од саиграча. Силвија није имала пуно пријатељица и Пау је увјерен да је све "закувала" Кобијева жена. Прича се да је Гасолов саиграч покушао са њим да разговара о томе, али је дошло до велике свађе у којој су један другоме изговорили тешке ријечи на рачун својих жена - открио је неименовани извор за MediaTakeOut.com.

Иако Коби и његова супруга нису директно оптужени за ово "недјело", исти извор тврди да управо супружници Брајант стоје иза драматичног прекида љубавне везе двоје сународњака. Први стријелац Лејкерса је ипак кратко прокоментарисао да се "Ванеса и Силвија једва познају".

У сваком случају, од тога инцидента Коби и Пау више нису "као некад", попуцале су све нити у њиховим односима, а то се јако добро видјело у утакмици актуелних првака у NBA плеј-офу. Чини се да је прекид дјеловао разарајуће на најбољег шпанског кошаркаша који није био ни сјена човјека који је, уз Брајанта, Лејкерсима донио двије узастопне титуле у посљедње двије сезоне.

A ко је Силвија Лопез Кастро? Aтрактивна Шпанкиња све је по мало: плесачица, тренер, чирлидерсица и звијезда ријалити шоуа "Циркус" у којем је наступила 2008. Годину дана касније у септембру проходала је са најбољим шпанским кошаркашем, а пар је у јавности дјеловао врло складно и заљубљено све до изненађујућег прекида уочи NBA плеј-офа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана