Силви се и даље бори против рака

Глас Српске
Силви се и даље бори против рака

Једна од најљепших холандских фотомодела Силви ван дер Варт, која се бори против рака, није дозволила да је опака болест поремети и сликала се за њемачко издање магазина FHM.

Силви је иначе супруга холандског фудбалског репрезентативца Рафаела ван дер Варта, који носи дрес мадридског Реала. Пар који је у вези од 2003. године вјенчао се двије године касније и у мају 2006. су добили сина Демијана. У мају ове године, Силви се подвргла операцији због рака дојке и од тада иде на хемотерапију. Међутим, то је није спријечило да поново стане пред објектив.

- Жељела сам да покажем свима да рак дојке није нешто што се крије. Жене које оболе морају да наставе са животом - казала је Ван дер Вартова која је 2003. проглашена за најсексепилнију Холанђанку.

- Посљедња три мјесеца су била веома тешка. Дошло је до компликација о којима нисам размишљала. Aли, вјерујте да ми је ново снимање помогло и вратило ме у живот - истакла је Силви за њемачке медије.

Она је срећна јер током хемотерапије није нагло изгубила на тежини.

- Имала сам среће због килаже. Коса је поново почела да ми расте и ускоро нећу морати да носим перику. Ова коју сам нашла савршено ми одговара - закључила је Силви, која је носила и титулу мис Бундеслиге, када је њен супруг играо за Хамбургер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана