Силвестер Сталоне у шоку због развода: “Прво му је било смjешно, сад му ништа није јасно”

ГС
Силвестер Сталоне у шоку због развода: “Прво му је било смjешно, сад му ништа није јасно”

Како преноси Пејџ Сикс, глумца Силвестера Сталонеа је развод од Џенифер Флавин ухватио потпуно неспремног.

Глумац тренутно снима серију “Тулса Кинг” у Оклахоми, а пријатељи кажу да је његова супруга Флавин са којом је у браку 25 година, стално била на сету.

Звијезда “Рокија” и “Рамба” се 18. августа налази у Оклахоми када је његова супруга поднела захтев за развод брака, а извори су рекли да је био шокиран и запањем када је чуо вијест.

Тјелохранитељ принцезе Дајане открио: “То је било проклетство њеног живота”

“Не можете да замислите љепши пар. Посећивала га је у Оклахома Ситију, гдје снима. Изгледало је као да је све супер. Немам појма шта се догодило”, рекао је један извор за Пејџ Сикс.

Силвестер Сталоне и Џенифер Флавин се разводе послије 25 година брака – она више не може да издржи

У свом захтјеву за развод, 54-годишња Џенифер Флавин је рекла да је њен супруг “учествовао у намјерном расипању брачне имовине” и захтијевала да се Сталонеу забрани да продаје или преноси било какву имовину током бракоразводног поступка.

Извор упознат са случајем је рекао “да је то тако смијешно и да нема појма зашто су Џениферини адвокати ово ставили у захтјев за развод те да је то чиста лаж”.

Сталонеов представник у његово је име испричао да Сталоне “воли своју породицу, као и да пријатељски и приватно рјешавају те проблеме”.

Према пријатељу, “Силвестерова намјера је била да реши несугласице са Џенифер, али не зна шта ће се догодити, јер је одлучила да изађе у јавност са свим.”

ТМЗ је у међувремену извијестио да се пар разишао након велике свађе око пса.

Наводно, 76-годишњи Сталоне је рекао да је желио новог пса да “заштити своју породицу”, али Флавин наводно није жељела још једног љубимца. То је наводно довело до “изузетно жестоке свађе која је покренула друге проблеме” у њиховом браку, иако се на те проблеме наводно није гледало као на ствари које не могу ријешити.

Сталоне је на крају ипак добио пса и назвао га је Двајт, по глумчевом лику из “Тулса Кинга”.

У међувремену, у уторак је откривено да је тату умјетник Зацх Перез објавио већ сада избрисану слику на Инстаграму на којој му прекрива тетоважу супруге сликом булмастифа из филмова “Роки”.

Што се тиче развода и имовине, Флавин је затражила искључиво власништво над 35 милиона долара вриједном вилом у Палм Бичу коју је пар купио 2020. године, положивши пет милиона долара као предујам. Према CelebtrithyNetWorth,com, Сталоне “вриједи” 400 милиона долара.

“Тужна сам што морам да објавим да сам након 25 година брака поднела захтјев за развод од свог супруга Силвестера Сталонеа. Иако више нећемо бити у браку, увијек ћу ценити нашу 30 година дугу везу и знам да ћемо обоје остати предани нашим прекрасним кћерима”, рекла је Флавин за “People”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана