Силвестер Сталоне напао колегу и продуценте новог Рокија: Вратите ми права

ГС
Силвестер Сталоне напао колегу и продуценте новог Рокија: Вратите ми права

Глумац Силвестер Сталоне свим снагама бори се за права франшизе свог јунака Рокија, а због тога је јавно напао недавно најављен spinoff франшизе Роки назван "Драго".

Сталоне је напао и продуценте који су укључени у снимање филма које је наводно почело. Глумца је између осталог, јако повриједило што га апсолутно нико па чак ни Dolph Lundgren није обавијестио о томе.

"Још једном Irwin Winkler, тај патетични 94-годишњи продуцент и његова моронска дјеца, лешинари Чарлс и Давид, поново глођу кости још једног дивног лика којег сам створио, а да ми то није рекао. Испричавам се обожаватељима, никада нисам желио да ликове из Rockyja искориштавају ови паразити", навео је глумац.

Он је на Инстаграму објавио и фотомонтажу на којој Winkler као вампир пије крв Рокију и забија му нож у леђа, а убрзо након тога све је уклонио с профила.

Искритизирао је и свог дугогодишњег пријатеља и колегу Лундгрена, који тумачи совјетског боксачког првака Ивана Драга у филмовима " Rocky IV" и "Creed II.

Ипак, још увијек није јасно хоће ли Lundgren поновити своју улогу у spinoffu "Драго".

"Успут, некад сам поштовао Dolpha, али никада ми није рекао шта се догађа иза мојих леђа с ликом који сам му створио. Прави пријатељи су драгоцјенији од злата. Претпоставља се да су најомраженији, неталентирани, оронули продуцент у Hollywoodu и његова дјеца кукавице пронашли свој сљедећи оброк... Драгу. Вратите ми права, крвопије", навео је, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана