Силверстер Сталоне и Наоми Кембел ускоро у Србији?

Г.С.
Силверстер Сталоне и Наоми Кембел ускоро у Србији?

Према наводима српских медија, Србија ће ускоро да угости топ модела Наоми Кембел и глумца Силверстера Сталона.

Топ модел у Београд стиже половином септембра, док ће глумац стићи мјесец дана касније. Обоје ће у Србији боравити неколико дана, а њихов дочек увелико се спрема.

Након што су холивудске фаце попут Данијела Крејга, Едварда Нортона, Кејт Хадсон боравиле у Београду ради снимања филма, у српску престоницу стижу нове звијезде. У питању су чувени глумац Силвестер Сталоне и манекенка Наоми Кембел, која је већ боравила у Београду прије четири године.

“Иако Сталоне и Наоми не долазе у Београд истим поводом, обоје ће имати исти пријем. Све се спрема у строгој тајности, боравиће у једном луксузном хотелу, а са собом ће имати и обезбјеђење током боравка у нашој престоници. Она долази 16. септембра, а он стиже у октобру”, истиче извор упућен у дочек.

У разговору за “Блиц” привредник Андреја Кесић објаснио је који је разлог посјете Наоим Кембел, али и да свјетски топ модел долази у пратњи блиског пријатеља Марка Бизариа који има планове да инвестрира у Србији:

“Марко Бизари извршни директор бренда 'Гучи' долази на преговоре о отварању њиховог бренда у Београду. Највероватније ће то бити у једном новоотвореном екслузивном тржном центру. Његова веома добра пријатељица је Наоми која ће доћи са њим како би посетила Београд. Биће у Европи 16. септембра јер јој Енглеска краљица додељује посебно признање. Биће подршка на путу и уживаће на новој дестинацији, јер су чули сјајне вести о нашем граду”, изјавио је Кесић за “Блиц”, а потом додао да је Ђузепе Ципријани био одушевљен Београдом и да се финални одговори о преговорима у инвестирање у Србији очекују у наредним недјељама. Оно што је интересанто, Ћипријани је у недјељу отворио хотел у Њујорку, а његов гост је био најбољи српски тенисер.

“Први гост му је био Новак Ђоковић. Све филмске звезде и џет сет је свакодневно у његовим ресторанима. Гранд Њујорк му је уступио бројне своје локације не би ли оплеменио и поставио град на мапи света”, изјавио је Андреја.

Са друге стране Сталоне стиже нешто касније.

“С обзиром на то да је навикао да га хорде обожаваоца прати где год се појави, Сталоне је тражио да што неприметније дође у Београд, те да има лично обезбеђење и возача уколико одлучи да посети неки ресторан или прошета градом. Тражио је наравно и луксузан смештај, где ће бити одвојен од других гостију, како би неометано могао да излази и у улази у хотел. Он ће бити специјални гост једног спортског такмичења”, наводи се.

С друге стране Наоми је још 2017. године боравила у Београду, када је била специјална гошћа на једном гламурозном догађају, али се тада задржала свега један дан у српској престоници.

Како би Наоми и Сталоне стекли што бољи утисак о Србији, а и престоници сви раде не томе да се тамо осјећају као код куће.

Наоми са собом води шминкере и фризере

Током прве посјете Београду, обезбјеђење Наоми Кембел била је једна агенција из Новог Сада, а њихов директор открио је каква је чувена манекенка уживо.

“Утисци њене посете су веома позитивни. Дошла је у пратњи менаџера, фризера, шминкера и човека који је задужен задњих 10 година за њену безбедност, Андрее, бившег војника, припадника италијанских специјалних јединица. Један велики шмекер и професионалац. Све у свему, професионалан тим који је заједно са нама допринео да све прође без грешке”, рекао је тада Драган Лекић који је водио њене обезбеђење, па додао:

“Наоми је најлепша жена на свету, уживо изгледа као и на телевизији, брине о свом медијском изгледу и ништа не препушта случају.”преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана