Силиконске краљице из Београда добиле конкуренцију

Агенције
Силиконске краљице из Београда добиле конкуренцију

Близнакиње, рођене са минутом разлике, дијеле све у животу - посао, кола, Фејсбук налог и дечка.

Овај бизарни ниво блискости није био довољан за двије Аустралијанке - Ану и Луси Десинке (28) које су потрошиле право богатство на естетске операције како би уклониле сваку малу различитост, пише Дејли мејл.

Оне су урадиле идентичне процедуре попуњавања усана филерима, импланте у грудима и лажне обрве и трепавице, што их је коштало невјероватних 240.000 аустралијских долара (око 157.000 евра).

Ове двије младе жене из Перта, проводе сваки тренутак заједно: када су будне не одвајају се. Када спавају - то чине заједно у истом кревету.

Ана и Луси које живе са мајком такође имају истог дечка, и вјерују да је ово савршена ситуација за једну везу. Иако су раније имале различите момке, то су била браћа или најбољи другови.

"Тренутно се забављамо са једним дечком. Троје људи је у нашој вези и све дијелимо", објашњава Ана.

"Нама то није чудно. Имамо истог дечка и сво троје дијелимо исти кревет. Савршена ситуација за једног мушкарца", додаје Луси.

"Имамо исти укус по питању свега, па је логично да желимо и истог дечка. Заједно имамо секс, сваки састанак је утроје. Или тако или никако", завршава Ана.

Од рођења ове сестре су нераздвојне. Ишле су у исто обданиште, основну и средњу школу, курс љепоте и колеџ.Тешко их је разликовао и отац Луиђи који је преминуо 2010. године док је мајка је увијек успијевала да их распозна.

"Увек смо се играле, када ја не бих жељела да причам са својим дечком, Ана би се јављала умјесто мене", присјећа се Луси.

Иако су стално заједно, никада се не уморе једна од друге. "Наравно да се свађамо. Када сте са неким по цијели дан и цио живот, идете једно другом на нерве. Али се на крају увијек помиримо", каже Луси.

Када им се отац разболио, напустиле су курс љепоте и посветиле се његовању њега. Када је он преминуо, одлучиле су да увећају груди, инспирисане Ким Кардашијан. Од Б величине настале су груди броја Д.

Иако их многи упозоравају да њихова блискост није здрава и да неће добро донијети другој уколико се једна уда и одлучи да се одсели, оне кажу да не могу да замисле такав сценарио: "Не можемо да замислимо дан који нећемо провести заједно", каже Луси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана