Сијена Милер: Родила бих и милион пута

Агенције
Сијена Милер: Родила бих и милион пута

Лос Aнђелес - Глумица и манекенка Сијена Милер је рекла да би радо поново проживјела дан када је родила своју кћерку, преносе агенције.

Милер је постала мајка дјевочици Марлов у јулу ове године, а за Харпер'с Базар је рекла да је то искуство промијенило начин на који она размишља о себи.

- То је јако невјероватна ствар. Чињеница да у свом стомаку одгајате један живот. Да се у вама створио сваки дио дјетета. Очекивала сам да ће она бити неки продужетак мене и да ћу одмах знати ко је она заиста јер је настала од мене. Међутим, онда сам схватила да су то одмах на почетку праве мале личности. Јако су повезане с вама. Али су властите личности. То је најбоља ствар на свијету. Урадила бих то и милион пута. Радо бих проживљавала тај дан сваки дан. Моје тијело ми сада изгледа потпуно другачије. Није више моје. Сва размишљања о његовим манама су нестала. Тек сада разумијем због чега имам груди. Имам огромно поштовање према свом тијелу јер је у стању да уради све то - казала је она.

Милер је говорила и о животу са својим дјететом и заручником Томом Стариџом.

- Само нас је троје и то је невјероватно и исцрпљујуће. Одлучили смо да унајмимо дадиљу, али смо прво жељели да упознамо себе каородитеље - додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана