Сијена Милер нова љубав Бреда Пита

Агенције
Сијена Милер нова љубав Бреда Пита

Нико није могао ни да наслути да ће најљепшег глумца на планети завести Сијена Милер.

Глумица тумачи главну улогу у филму "Изгубљени град З" који продуцира управо Бред Пит и потпуно је другачија од Анђелине Џоли.

Још док је сниман филм причало се да између њих постоји невјероватна хемија, међутим она је негирала. Али, емоције на премијери нису могле да буду сакривене.

- На црвени тепих стигли су одвојено, али се на забави послије приказивања филма нису одвајали једно од другог - прича поуздани извор.

Иако су били у групи од двадесетак људи, нико други их није занимао.

- Из њихових погледа свима је било јасно да опасно флертују. Бред је Сијену обасипао комплиментима, а она се нимало није бунила. Сви су се сложили да Пит дуго није био тако добро расположен - испричали су људи који су били у његовом друштву.

Међутим оно што су такође људи примијетили на овој премијери је то да је након развода од Анђелине Џоли изгубио чак 15 килограма. На премијеру филма "Изгубљени град З" у Лос Анђелес дошао је мршавији него икада, прилично испијеног лица.

Обожаваоци коментаришу да је или јако болестан или да не једе, али његови пријатељи тврде да је смршао јер је почео да здраво једе те да редовно вјежба.

- Фокусирао се само на себе, пази на прехрану, а има и кувара који му припрема здраве оброке - тврди извор близак глумцу. Нагађало се и да је смршао због нове улоге, но то није потврђено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана